Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü personelleri Ertuğrul Gazi Görme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek çeşitli hediyeler dağıttılar. 
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı, Fatih Mehmet Erkoç, yoğun çalışmalar içerisinde olmasına rağmen, görme engelli öğrencileri unutmadı.
Ertuğrul Gazi Görme Engelliler Okulu’na, Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam, engelliler şube müdürlüğü personelleri ve bu önemli ziyarete gönüllü olarak Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Hizmetleri öğrencisi Seda Ballı katıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un, öğrencilere ve okul idaresine göndermiş olduğu hediyeleri engelliler şube müdürü Mehmet Fatih Akşam ve personelleri tarafından öğrencilere dağıttı. 
Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un selamlarını ileterek öğrencilere başarılar diledi.  Ertuğrul Gazi Görme Engelliler Okulu öğrencilerinin, tüm sorumluluklarını üstün bir çalışmayla yürüten okul müdürü ve okul idarecilerine kutlama amacıyla hediye takdim ederek teşekkür etti. 
Ertuğrul Gazi Görme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Çetin Özberk, ziyaretten dolayı memnuniyeti belirterek: “ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından okulumuza yapılan bu önemli ziyaretten ve gönderilen hediyeler öğrencilerimizi mutlu etti. Bu önemli ziyareti gerçekleştirilmesinden dolayı bizleri onure eden öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç’a, Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam’a ve engelli şube müdürlüğü personellerine teşekkür ediyorum.  Okulumuzun öğrencileri karşıdan karşıya geçerken sorun yaşamaması için tedbir amaçlı, araçlara uyarıyı belirten görme engellilere özel yapılan uyarı tabelasının da yerinde bir hizmet olduğu söylemek istiyorum” diye konuştu.
Görme Engelli Öğrencileri, ziyaretlerden dolayı memnun kaldıklarını gönderilen hediyelerle, görme engelliler özel düzenlenen etkinliklerle bizleri unutmayan yanımızda her daim varlığını hissettiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ettiler.