Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri ve Yunus ekibi Kahramanmaraş Mado Kadriye Kanbur ilkokulu Öğrencileriyle bir araya geldi.

Kahramanmaraş İl emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri, Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Mado Kadriye Kanbur ilkokulu Öğrencileriyle bir araya gelerek 1. ve 2. sınıf öğrencilerine

Mado Kadriye Kanur İlkokulu Müdürü Faruk Aksu yaptığı hoş konuşmada "Polislerimize bu günr kadar yaptıkları, yapmaya devam ettikleri ve bundan sonra yapacakları her şşey için teşekkür ediyoruz" dedi.

Polis haftası nedeniyle öğrencilerle bir araya gelen Toplum Destekli Polis ekipleri ve Yunus Ekipleri öğrencilerle çok keyifli zaman geçirdiler. Toplum Destekli Polis Ekibinden Mustafa Çot öğrencilerle kurduğu harika dialogla öğrencileri coştururken minik öğrencileri hem eğitti hem eğlendirdi.

Öğrencilere polislerin görevleri hakkında bilgi veren Mustafa Çot güvenli yaşamla ilgili neler yapacakları hakkında bilgi verdi. Çocukların okula gelip giderken, parkta ya da mahallede oynarken, alışverişe giderken, alışveriş merkezlerinde, evde kimse yokken güvenlikleri için neler yapmaları gerektiğini anlatan Çot öğrencilerden bol kitap okuma sözü de aldı.

HABER FOTOĞRAFLARI

Eğitimin ardından polis abileriyle bol bol fotoğraf çektiren ve sorular soran öğrenciler polislere okula yeniden gelmelerini istediler.