Manisa’daki Özel Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları, 18. mezuniyet törenini düzenledi. Okul bahçesinde düzenlenen törene mezun olacak öğrenciler, velileri, öğretmen, idareci ve davetliler katıldı.

Özel Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Genel Müdürü Giray Kara, bu sene 103 öğrencinin mezun olacağını belirterek, “Çocuklarınızın üç dört yıla yakın eğitim yaşamı boyunca onlara maddi ve manevi her türlü desteği verdiniz. Onların sevinçlerini ve üzüntülerini paylaştınız. En kötü zamanlarında onların en büyük desteği siz oldunuz. Bütün bu zorlukların yanında çocuklarınız bugün okulumuzdan mezun olurken haklı olarak yaşadığınız büyük sevinç ve gururu bizler de öğretmenler olarak paylaşıyoruz. Şimdiye kadar göstermiş olduğunuz sabır ve özveri, her türlü gayretin üzerindedir. Sizleri tüm kalbimle kutluyorum.” dedi.

Müzik öğretmeni Levent Cebeci'nin öğrencilerle birlikte seslendirdikleri şarkılardan sonra ödül törenine geçildi. 2014-2015 eğitim öğretim yılında ulusal ve uluslararası bilim olimpiyatlarında, proje yarışmalarında ve spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere plaketleri verildi. Ardından plaket töreni için öğrenciler, sahneye sınıf sınıf ve tek tek isimleri okunarak çağrıldı. Şehzade Mehmet Fen Lisesi birincisi Sacide Coşkun ve Anadolu Lisesi birincisi Berke Çolak, okul kütüğüne plaket çaktı. Mezuniyet töreni idareciler, öğretmenler, öğrencilerin pasta kesmesiyle sona erdi.