Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Mado Kadriye Kanbur İlokulu birinci sınıf öğrencilerinin yıl sonu etkinliği büyükler tarafından hayranlıkla izlendi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde yapılan okuma bayramı büyük ilgi gördü.

Mado Kadriye Kanbur İlokulu 1-H Sınıfı Öğrencileri sınıf öğretmenleri Hilmi Bozoğlu öncülüğünde okuma bayramı etkinliği düzenlediler. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi büyük salonda yapılan programa öğrenci velileri, okul idareci ve öğretmenleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Programda minik öğrenciler tarafından sunulan tiyatro gösterisi, halk oyunları, koro ve solo şarkılar, drama, şiirler büyükler tarafından büyük beğeniyle takip edildi. Miniklerin gösterisi büyük alkış alırken izleyenlerden büyük takdir topladılar. Ayrıca Anneler günü vesilesiyle her öğrenci annesine hitaben supriz video slaytıyla anneler gününü kutladıl

Programın açılış konuşmasını yapan Sınıf Öğretmeni Hilmi Bozoğlu şunları söyledi:

"Tüm sınıf öğrencilerimiz 8 Aralık 2017  itibarıyla okur yazar oldular. Daha sonraki zamanlarda 1. Sınıfın tüm gereğini başarıyla yerine getirmenin yanında son derslerimizde ve bazen hafta sonlarında ders saatinin dışında çalışmalar yaparak yıl sonu gecemiz için çalışmalar yaptık. Amaç öğrencilerimizin sosyal etkinlikler yoluyla toplum karşında kendilerini daha rahat ifade edebilmelerine katkıda bulunup bu yönüyle hayata hazırlamaktı. 1-H Sınıfının Minik yıldızları boylarından büyük performans sergilediler... Gecemiz Elektronik Posta, Çıkma Teklifi adlı iki tiyatro, yöremize ait halkoyunları, zeybek gösterisi, Melek Azra Görgel isimli öğrencimizin Okuduğu "Sakarya, Mahmut Kayra Ün isimli öğrencimiz Zindandan Mehmet'e Mektup, Ecrin Alıcıkusu Burası Türkiye şiirini seslendirdiler. Koromuz Hım hım yâr, Erik dalı türkülerini, Teşekkür ederim Allah'ım, Bir Göreydim Nur Yüzünü ilahilerini seslendirdiler. Çalışmalarımıza her öğrencimiz birden fazla gösteride görev aldılar. Öğrencilerimize, bizi yalnız bırakmayan velilerimize ve bize her desteği veren okul idaremize teşekkür ediyorum."

OKUMA BAYRAMI FOTOĞRAFLARI

Okul Müdürü Faruk Aksu'da yaptığı konuşmada böyle güzel bir program yaptıkları için sınıf öğretmeninin ve öğrencileri tebrik etti.