Manavgat Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası(MASMO) Başkanı Halil Gubaş, odaları tarafından üyelere yönelik e-sözleşme ve İŞKUR temel hizmetleri hakkında eğitim semineri verildi.
Başkan Gubaş, yaptığı yazılı açıklamada, seminerde MASMO Yönetim Kurulu üyesi Şinasi Gündüz e-sözleşme girişi hakkında iş ve meslek danışmanları Yunus Ekşi ve Hasan Kardaş İŞKUR'un temel hizmet ve faaliyetleri hakkında katılan oda üyelerine bilgi verdiğini kaydetti.
Oda yönetimi olarak üyelerimize yönelik eğitim seminerlerine devam ettiklerini belirten Gubaş, son olarak Şinasi Gündüz'ün e-sözleşme girişi hakkında eğitim verdiği, ayrıca iş ve meslek danışmanları, Yunus Ekşi ve Hasan Kardaş'ın İşkur un temel hizmet faaliyetleri hakkında oda üyelerine bilgilendirme yaptığını dile getirdi. Gubaş,eğitim semineriyle ilgili şu bilgileri verdi:"İşsizlik sigortası, ücret garanti fonu,iş kaybı tazminatı ve işverene verilen genel hizmetler hakkında bilgi verildi. Oldukça verimli geçen eğitim seminerimize katkı veren herkese teşekkür ederim. " dedi.