Titanic filmi My Heart Will Go On şarkısını gittiği her yerde duymaktan bunaldığını ve ne zaman duysa kusacak gibi olduğunu söyleyen kimdir?

A. JAmes Cameron

B. Leonardo DiCaprio

C. Kate Winslet

D. Celine Dion

Cevap: Kate Winslet

Celine Dion My Heart Will Go On"un önemini anlattı

Billboard Müzik Ödülleri'nde "My Heart Will Go On" performansıyla izleyicileri büyüledikten sonra Celine Dion, piyasaya sürülmesinin üzerinden 20 yıl sonra bu ikonik parçanın önemini ve anılarını Billboard ile paylaştı. "Bence bunun sebebi aslında filmin bir parçası olması gerekmiyordu." Projenin yönetmeni James Cameron ile filmin bir şarkıya ihtiyacı olmadığı konusunda hemfikir olan yıldız, yine de şarkının demo kaydını haber vermeden tamamlamış. Kaydı duyan Cameron ise şarkıyı kullanmaya karar vermiş. 

Dion, "Bir klasiğin parçası olmak çok büyük, büyük bir onur" dedi. Şarkıyı 20 yıldır söylemenin yorgunluğuna rağmen, "My Heart Will Go On" şarkısına yayınlandığı zamanlarda daha doğmamış olanların bile eşlik ettiğini belirtti.

1997 yılında Titanik filminde kullanılmak üzere James Horner tarafından beslenen şarkının sözleri Will Jennings tarafından yazıldı. Titanik’in yanı sıra, Dion’un da imzası olarak kabul edilen My Heart Will Go On, 1998 yılında Billboard En İyi 100 şarkı listesinde birinci sıradaki yerini aldı. Sony Music’e göre, Dion’un Let’s Talk About Love isimli albümüyle birlikte 60 milyondan fazla satış yaptı. Bu ikonik parça, şarkının ve filmin üzerinden yıllar geçse de yarattığı etkiyi ve romantik ilişkilerdeki popülerliğini korumaya devam ediyor.