Yozgat Özel Ergin Koleji, 2014-2015 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla düzenlediği karne töreninde başarılı öğrencilerini ödüllendirdi.

Kolejin Spor Salonunda düzenlenen törene Özel Ergin Koleji Müdürü Oğuz Köker, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Kolej Müdürü Oğuz Köker, yaptığı konuşmada, uzun bir maratonun ardından 2014-2015 eğitim öğretim yılının sonuna gelindiğini belirterek, "Dolu dolu geçen bir eğitim dönemini geride bıraktık. Mutluyuz çünkü sizlerden aldığımız emanetleri sağlıklı bir şekilde sahiplerine veriyoruz. Mutluyuz çünkü bu öğretim yılınında verimli bir şekilde geçirmiş olarak tamamlıyoruz." dedi.

Başarının kolektif bir çalışmayla elde edileceğini vurgulayan Köker, "Baş öğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün millet olarak bize gösterdiği hedefe muassır milletler seviyesine çıkmak için mutlaka çok çalışmalıyız. Bunu da tabi ki eğitimle yapacağız. Onun 'Eğitimdir ki bir milleti şanlı, şerefli,yüksek bir toplum halinde yaşatır veya kölelik ve yoksulluğa terk eder.' ilkesi, biz eğitimciler için en önemli düsturdur. Bu kapsamda öğrencilerimizi tebrik ediyorum, ailelerimizi kutluyorum. Tatili en iyi şekilde değerlendirerek geçirmenizi istiyorum. Ailelerimizden tatil döneminde çocukları ile daha fazla vakit geçirmelerini istiyoruz." diye konuştu. konuşmaların ardından başarılı öğrencilere ödülleri verildi.