Bursa’da otomotiv yan sanayisinde faaliyet gösteren NSK Group, Rota ile Automechanika 2015’e katıldı. Rota, ağır şartlarda çalışan araçların direksiyon ve süspansiyon sistemlerinde oluşan problemler için ürettiği patentli çözümlerden 3’ünü Automechanika İstanbul 2015 fuarında tanıttı.
Tüyap organizasyonuyla İstanbul’da gerçekleşen fuarın ardından değerlendirmelerde bulunan NSK Group İcra Kurulu Başkanı Ömer Kazangil, “Ülke olarak rot ve süspansiyon ürünlerinde dünyanın en önemli üreticilerinden biri haline geldik.” dedi.

ROTA markası ile ticari araçlar, zirai araçlar ve iş makinaları için rot, rotbaşı, rotil, komple rot, rot kolu, rot mili, V kol, bugi kolu gibi 6 binden fazla referans ürününü 5 kıtadaki 100 ülkeye ihraç ettiklerini hatırlatan Kazangil, ROTA markası ile ağır şartlarda çalışan araçların direksiyon ve süspansiyon sistemlerinde oluşan problemler için ürettiği patentli çözümlere yenilerini eklediklerini de belirtti.

NSK Group tarafından geliştirilmiş olan Teflon Yataklamalı V Kol, C Tipi Adaptör, Segman Kilidi gibi çözümlerini Automechanika İstanbul 2015 Fuarı’nda sergileyerek, yerli ve yabancı firmaların ilgisini çektiklerini de söyleyen Kazangil, fuarın kendileri için oldukça yararlı geçtiğini sözlerine ekledi.