Türkiye'nin ilk ve tek Bağımsız Sınav Kulübü Deneme ve Sınav Kulübünün Kahramanmaraş Temsilciliğini yapan Şahika Sanat Evi ilk sınavında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Şahika Sanat Evi'nin yeni yerinde yapılan programa dereceye giren öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Ödül Töreninin başlangıcında bir konuşma yapan Şahika Sanat Evi Sahibi Engin Karabekiroğlu "2005 yılında Şahika Sanatevi olarak çıktığımız bu yola 2012 yılında Mega Hafızayı da katarak Şahika Dahi Çocuk Merkezi ile yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Karabekiroğlu konuşmasına şöyle devam etti:

"İlkemiz hep ilklere imza atmak oldu bu süreçte. Yaptığımız Sanat etkinlikleri ile bir marka olduk bu şehirde...  Uzun ve meşakkatli bu süreçte hep önemli adımlarla 8 yılı geride bıraktık. 2013 yılı yaz döneminde daha geniş bir mekanda daha geniş bir yelpaze ile sizlerle birlikteyiz. Bu yıl Şahik Sanat Derneğini kurduk. Tüm velilerimiz, üyelerimiz ve Türkiye'de ilk ve tek sınav merkezi olan Deneme Sınav Kulübünün Kahramanmaraş İl Temsilciliğini alarak eğitim adına çok güzel bir başarı elde etmiş olduk.

Bu gün burada 2. sınıftan 8. sınıfa kadar Türkiye'de bir çok ilin katıldığı ücretsiz deneme sınavında derece yapan öğrencilerimizi kutlamak ve ödüllerini vermek için toplandık. Türkiye'de toplam 8 bin öğrencinin katıldığı sınavda Kahramanmaraş'ta bir çok öğrencimiz 700 tam puan alarak Türkiye birincisi olmuştur. Dereceye giren tüm öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. 

Deneme Sınavında 4 öğrencisi Türkiye birincisi olan Necip Fazıl İlkokulu Sınıf Öğretmeni Nermin Yorulmaz ve 2 öğrencisi Türkiye birincisi olan Ayşe Gümüşer İlkokulu Öğretmeni Süleyman Çavdar Beye başarıalrından ve katkılarından dolayı ayrıca teşekkür edyorum..."

Program dereceye giren öğrencilere belge ve ödüllerinin verilmesinin ardından yaş pasta kesilmesiyle son buldu.