Muş Öğretmenler Derneği tarafından ikincisi düzenlenen 'Herkes O’nu Okuyor' yarışmasında dereceye girenlere umre, bisiklet, iPad mini ve birçok ödül verilecek.

Hz. Muhammed’in (sav) hayatını ilkokul, lise ve yetişkin seviyesinde anlatan 4 farklı kitaptan uygun olanı okuyup sınava girenler umre başta olmak üzere değişik ödüller kazanıyor.
Muş Öğretmenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Asi, bu yıl ikincisi yapılan yarışmaya yediden yetmişe her kesimden katılım olacağını söyledi. Geçen yıl on bin kişinin müracaat ettiği 'Herkes O’nu Okuyor' yarışmasına bu sene daha fazla talep beklediklerini kaydeden Asi, "Herkes seviyesine göre okuduğu kitaptan online ya da salonda sınava girecek. Sınav sonunda 2 kişi umre ile ödüllendirilecek 4 kişiye iPad mini 4 kişiye yarım altın, 2 kişiye bisiklet, 2 kişiye çeyrek altın, 2 kişiye saat, 10 kişiye de hediye çeki verilecektir." dedi.

8 Mart’a kadar www.herkesoniokuyor.com adresinden kayıt yapılacağını vurgulayan Asi, "Bu vesile ile Peygamber Efendimiz'i daha yakından tanıma imkanı bulacağız." şeklinde konuştu.