Yangına ilk müdahale ve söndürme eğitimi alan Polatlı Belediyesi çalışanları sertifikalarına kavuştu.

Makine İkmal Müdürlüğü açık alanında yapılan yangın tatbikatıyla, söndürme, soğutma ve ilk müdahalenin en etkin ne şekilde yapılacağı eğitimin alan personele sertifikaları Belediye Başkan Yardımcısı Muhsin Akdeniz tarafından verildi. Polatlı Belediyesi eğitim çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Muhsin Akdeniz, birinci önceliklerinin Polatlı insanı olduğunu, eğitimli personelle hemşerilerine daha iyi hizmet vereceklerini söyledi.

Akdeniz, "Belediye Başkanımızı Mürsel Yıldızkaya’nın talimatları doğrultusunda hemşerilerimizin ve personelimizin eğitimine özel önem veriyoruz. Bilinçli personelimiz, yangın gibi olumsuz bir olayla karşılaştıklarında ne yapacaklarını biliyorlar. Paniğe kapılmadan hızlı yangına müdahale edecekler. İş Sağlığı ve Güvenliği birimimizin düzenlediği çalışanlarımızın bilinçlendirilmesine yönelik eğitim çalışmalarını artırarak sürdüreceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Polatlı Belediye personeline yangın ve yangına müdahale eğitimini Ümit Yangın firması birinci seviye yangın eğitim uzmanı Özgün Bektaş sundu. Bektaş, Belediye çalışanlarına yangına ilk müdahale, yangın söndürme, koruma ve kurtarma başlıkları altında teorik ve pratik eğitim verdi.

Polatlı Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulunun düzenlediği eğitimden Polatlı Belediyesi personeli 30 kişi yararlandı.