Batman FEM Dershanesi tarafından bir hafta sonra yapılacak olan YGS sınavına girecek öğrencilere yönelik moral ve motivasyon programı düzenlendi.

Kültür merkezinde düzenlenen programa Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Üniversitesi öğretim görevlileri Mehmet Fazlı, M. Emin Mutlu, Bülent İnce ile Uganda vatandaşı Bilgisayar Mühendisi Mahat katıldı. Öğrenciler, moral ve motivasyon programına yoğun ilgi gösterdi. Öğretim görevlileri, öğrencilere sınav öncesi moral ve motivasyon sağlayarak sınav öncesi stres yapmamaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Öğretim Görevlisi Mehmet Fazlı, sınav öncesi öğrencilerin sınav dışında başka bir şey düşünmemeleri konusunda uyarıda bulundu. Öğrencilerin sınava konsantre olmaları gerektiğinin altını çizen Fazlı, bazı yaşanmış hikayelerle öğrencilere örnekler verdi. Diğer öğretim görevlileri de öğrencilere slayt gösterisi eşliğinde çeşitli sunumlar yaparak moral verdi. Program akışının Ugandalı öğretim görevlisinin yapması ise öğrencilere tarafından alkışla karşılandı. Ugandalı Mahat, öğrencilere 7 dilden selam vererek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Program, sunum ve slaytlarla son buldu.