2014 - 2015 eğitim öğretim döneminde eğitim, kültür sanat ve spor alanındaki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Fatih Koleji, sosyal aktiviteleri de ihmal etmiyor. Okulun öğretmen ve velileri, kış yorgunluğunu atıp yazın habercisi bahar mevsimine merhaba demek amacıyla rafting etkinliğinde bir araya geldi. Düzce sınırlarındaki Melen çayında rafting heyecanı yaşayan veliler; hem doyasıya adrenalin yaşadı hem de bol bol stres attı.

Okulun Halkla İlişkiler Sorumlusu Burhanettin Aytekin, "13 kilometre uzunluğuna sahip parkuru ve doğal güzellikleriyle doğa turizminin vazgeçilmez yeri olan Melen çayının soğuk ve dalgalı sularında yaklaşık 2 saat süren rafting heyecanı yaşadık. Velilerimizle bir arada olmanın ayrıcalığını yaşadık. Unutulmaz bir gün oldu. Programımıza katılan velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Rafting yapmanın oldukça eğlenceli bir aktivite olduğunu ifade eden veliler ise "Bize unutulmaz bir hafta sonu yaşatan Fatih Koleji'ne teşekkür ediyoruz. İnşallah bu tür etkinliklerin devamı gelir" ifadesini kullandı.