ABD'de yasa dışı avlanan David Berry Jr'a yüzlerce geyik öldürdüğü için hapis cezasının yanı sıra ayda en az bir kez yapmak üzere hangi ceza verilmiştir

Cevap. Bambi filmini izlemek

Yetkili makamlar, Berry ailesinin ve ortaklarının, son on yıl boyunca Güney Missouri'nin tarlalarında ve ormanlarında yasadışı olarak öldürdüğü hakkında hiçbir fikre sahip değil, ancak avlanma operasyonlarının detayları, hayvan severlerin midesini değiştirecek.

Neredeyse dokuz yıl boyunca, David Berry ve iki oğlu David Berry Jr. ve Kyle Berry, çoğunlukla geceleri geyiği öldürdü, sonra kafalarını ve boynuzlarını kesip - cesetleri düştüğü yerde çürümeye bıraktı.

Katliamda finansal motivasyon vardı, ancak yetkililer geyik kafalarını toplamanın çoğunlukla ego ile ilgili olduğunu söyledi.

“Sadece başlarını çıkarak bir 'kupa' elde etmek ve geride karkası bırakarak onların sürümü sadece sonradan akla gelen bir olduğunu 'Randy Doman, bölünmesi baş Koruma Missouri Bakanlığı , Springfield Haber-Leader söyledi .' Bazı durumlarda Varken kaçak avcıların karınca boynuzlarının peşinden gittikleri yerde, bu grupla öldürmenin heyecanı daha fazlaydı. ”

Ve böylece Berrysler ve bir düzineden fazla kaçak avcı sonunda cezalandırıldıklarında, Lawrence County Hakimi Robert George, görünüşe göre, küçük bir Disney sihrinin, birine yollarından birinin hatalarını göstereceğini umuyordu.

Haber Lideri tarafından yayınlanan mahkeme kayıtlarına göre, David Berry Jr. “Walt Disney filmi“ Bambi ”yi izliyor, ilk görüntüleme 23 Aralık 2018'de veya öncesinde ve sonrasında her ay en az bir kez izleniyor. Davalı'nın Lawrence County Hapishanesinde hapsedilmesi sırasında. ”

Berry Jr. bir yıl hapiste olacak.

Kuşakların travmatize olduğu bir sahnede, Bambi'nin annesi, bir ses onu kızdırmadan önce onu yeni bir bahar otu yamasına yönlendirir.

“Bambi, çabuk. Çalılık, ”diye bağırıyor iki kişi silah sesleri arasında güvenliğe koşmaya çalışıyor. "Daha hızlı! Daha hızlı, Bambi! Arkana bakma! Koşmaya devam et! Koşmaya devam et!"

Hiç şüphesiz David Berry Jr.'ın öğreneceği gibi, bunlar Bambi'nin antropomorfik annesinin söylediği son sözler.


David Berry Jr.'a, Walt Disney filmi "Bambi" yi, en az ayda bir kez, koruma ajanlarının Missouri tarihinin en büyük geyik avlama vakalarından biri olarak adlandırdığı hapis cezası sırasında en az bir kez izlemesi emredildi. (AP)

Kısıtlamalar olsa da , hâkimler genellikle öfke yönetimi sınıfları veya ilaç tedavisi gibi bir cümle üzerinde koşullar koyma konusunda serbesttir - ve bazen yaratıcı olurlar.

Örneğin, 2008'de bir Cleveland Konut Mahkemesi hakimi , harap bir mahkeme tarafından kendi harap olmuş birimlerinden birinde ev hapsi vermesi için mahkum edilmiş bir ev sahibine emretti . Bir Ohio kasabasında bir doğum sahnesini boğuşan iki kişiye Fairport Limanı sokaklarında bir eşekle ve “ Kaçırma suçu için özür dilerim ” yazan bir tabela ile dolaşmaları emredildi .

Berry Jr.'ın neden 76 yaşındaki Disney filminin reklam nauseam'ini izlemesi için seçildiği belli değil. Toplamda, diğer ortak komplocular suçlama konusunda bir likitle karşı karşıya kaldılar ve tahvil ve para cezaları için yaklaşık 200 bin dolar ödediler ve Koruma Dairesine göre 33 gün hapis cezasına çarptırıldılar.

Bütün Berrysler avlanma, balık avlama ve tuzağa düşürme ayrıcalıklarına sahiplerdi.

Berry Jr.'ın aile üyeleri, hem balıkçılar hem de balık popülasyonları için tehlikeli olabilecek genellikle yasa dışı bir işlem olan balıkları elle yakalamakla suçlanıyor.

Bir yargıç bu cümlelerle yaratıcı olmaya karar verirse , seçilecek çok , çok seçenek vardır.