Fabrika, toplu konut ve rezidans başta olmak üzere yurtiçi ve yurtdışında pek çok dev projeyi hayata geçiren Nurem İnşaat A.Ş. ve Sürmeli GYP, İzmir'in Aliağa ilçesinde yeni bir projeyi daha satışa sunuyor. Daha önce ilçede 500 konut inşa eden SN Proje Grup, dev yatırımların yükselmesiyle önemi daha da artan Aliağa’da konut ihtiyacına yönelik prestijli bir projeyi daha hayata geçiriyor. SN Life, SN Park projelerinden sonra SN Park Plus projesinin de lasmanını yapan grup, kısa bir süre içinde satışlara başlıyor. 1+1, 2+1 ve dubleks dairelerden oluşan SN Park Aliağa konutları, etaplar halinde 12 ayda tamamlanacak. Grup, ilk aşamada 141 konutluk SN Life projesini satışa sunmuştu. Yoğun ilgi gören projede, konutların tamamı birkaç gün içinde satılmıştı. SN Life, önümüzdeki günlerde sahiplerine teslim edilecek. İnşaatı hızla devam eden SN Park projesinin tamamı da kısa sürede satıldı, şimdi de SN Park Plus projesi görücüye çıkıyor.

Nurem İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Uzun ve Sürmeli GYP Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Sürmeli, SN Life ve SN Park projelerinde satılan konutların, henüz teslim edilmeden çok iyi prim yaptığını söyledi. Satışa sunulan SN Park Plus projesinin, diğer projeler gibi yenilikçi, benzersiz ve çok kullanışlı olduğunu, fiyatların da diğerleri gibi uygun tespit edildiğini belirterek, “99 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak olan SN Park Plus konutlarına şimdiden talep oldukça yüksek. Proje, yatırılan paranın, kira karşılığı olarak 10 yıl içerisinde geri dönüşümünü sağlıyor. Kısacası diğer projeler gibi bu proje de sadece konut sahibi yapmıyor, aynı zamanda kazandırıyor.” dedi.

‘BURADAN KONUT ALAN KAZANIR’

Büyük yatırımların merkezi olan ve yoğun kalifiye insan göçü alan Aliağa’da hayata geçirilen proje hazırlanırken daha öncekilerde olduğu gibi insanların oturacağı metrekarelerin gözönüne alındığını kaydeden Uzun ve Sürmeli, şunları kaydetti: “Fiyatları, ‘ihtiyacınız kadar ödeyin’ anlayışıyla cazip hale getirdik. Kalite ve güveni, uygun fiyatlarla buluşturduk. Düşük peşinat, yüzde 1 KDV ve farklı ödeme seçenekleriyle müşteriler, kira öder gibi ev sahibi olacak. Projede yer alan müşteriler, ödedikleri paranın geri dönüşümünü kira karşılığı olarak 10-11 yılda sağlayabilecek. Bu süre, İzmir’in diğer bölgelerinde ise ortalama 25-30 yıl arasında. Bölgeye olan talep ve konutlar için belirlenen fiyatlar, bu verileri ortaya koyuyor. Bu yüzden konutlar daha şimdiden hem İzmir'den hem de Türkiye’nin dört bir yanından yoğun talep görüyor.”

İZBAN’A YÜRÜME MESAFESİNDE

İZBAN hattına yürüme mesafesinde yer alan SN Park konutları, bu yönüyle de İzmir’e yakın. Aliağa’nın en prestijli bölgesinde, dört tarafı caddeyle çevrili olan konut alanları, deniz ve orman manzarasına da sahip. Projede sosyal donatılar, fitness ve spor merkezi, oturma alanları, yürüyüş alanları, çocuk parkı, yüzme havuzları, 7/24 güvenlik ve cep sineması da yer alacak. ‘İzmirliler balkonda yaşamayı sever’ anlayışı sebebiyle de bütün konutlar geniş balkonlu olarak konumlandırıldı.