Bafra Kaymakamlığı tarafından bu yıl ilki düzenlenen 27 Nisan-29 Mayıs tarihlerindeki Bafra Ovası Çeltik Kupası Spor Turnuvaları'nda 'en büyük kupa en centilmene' teması işlenecek.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan yaptığı açıklamada, "3 dalda düzenlenen turnuvalarda kurumlar arası futbol, voleybol ve liseler arası futbol karşılaşmaları bulunmaktadır. Geçtiğimiz günde kız ve erkek masa tenisi turnuvası yapıldı. Turnuva, diğer spor dallarında da yapılacaktır. Bafra Ovası'nda çeltik üretimi yüksek bir seviyede. Bu nedenle marka haline gelmiş olan Bafra pirincinin adını duyurmak maksadıyla düzenlenecek tüm turnuvalar bundan böyle Bafra Ovası Çeltik Kupası Turnuvası adı altında yapılacaktır. Bu uygulama hem sportif etkinlik yapmaları ve hem de birbirleriyle daha iyi kaynaşmaları açısından güzel bir uygulamadır. Arkadaşlık, dostluk ve kardeşlik edasında, Bafra’ya yakışır bir şekilde sportmenlik ilkelerine bağlı kalınmasını ve turnuvanın kazasız ve sıkıntısız bir şekilde sonuçlanmasını temenni ediyorum." dedi.

Bafra Ovası Çeltik Kupası Spor Turnuvalarında Kaymakam Arslan ve daire müdürlerinin de katıldığı bir set voleybol karşılaşması yapıldı.