Belçika Aktif İşadamları Federasyonu (BETİAD) uzun zamandır üzerinde çalıştığı KOBİ Avantaj Kart (KMO/PME) çalışmasının tanıtımını Mercedes Benz’in ev sahipliğinde Brüksel’de gerçekleştirdi.

Mercedes House’de gerçekleştirilen tanıtım programına yaklaşık 100 kişi katıldı. BETİAD Brüksel Bölgesi Genel Sekreteri Mücteba Akgüngör, KOBİ Avantaj Kart hakkında bilgi verdi. Üyelerinin talepleri doğrultusunda böylesi bir kartın hayata geçirildiğini dile getiren Akgüngör şunları söyledi: “Ülke genelinde üyelerimiz arasında anket düzenleyerek onların ihtiyaçlarını öğrenmek istedik. Bu araştırmamızda üyelerimizin yüzde 85’inin geleceğe yönelik gelir artışı sağlamak istediğini ve toplu projelere katılmak istediğini tespit ettik. Biz şu an tasarruf dönemi yaşıyoruz ve yaratıcı fikirler ortaya koyarak KOBİ Avantaj Kartı’nı hayata geçirdik.’’

Belçika Aktif İşadamları Federasyonu hayata geçirdiği proje kapsamında başta Mercedes olmak üzere, Q8, Vivium, Mobistar, KPMG ve Corendon gibi tanınmış 40 firmayla anlaşma sağladı. Avantaj Karta sahip olanlar yılda en az 4 bin Euro’ya varan indirimlerden faydalanabilecek.