Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, "Bizim petrolümüz yok, doğalgazımız yok. Biz ancak üreteceğiz, istihdam edeceğiz, ihracat yapacağız. Başka kurtuluş şansımız yok." dedi.

Geçtiğimiz yıl Boydak Holding olarak 520 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdiklerini, Türkiye’yi uçurmak için özel sektör olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Bellona, Türkiye genelindeki 765’nci, Ege Bölgesi’nde ise 41’inci mağazası Manisa merkezde hizmete açtı. Bellona’nın Manisa merkezdeki mağazasının açılışına Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Boydak Holding’in CEO’su Memduh Boydak, Manisalı işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Mazağının açılışında konuşan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, bugün Bellona ailesi olarak mutlu günlerinden birisini yaşadıklarını söyledi. Bugün ilk önce Hatay Samandağ’da bir Bellona mağazası, daha sonra Manisa’nın Akhisar içesinde yine bir Bellona mağazasını açtıklarını belirten Hacı Boydak, “Şimdi de Manisa merkezde Bellona mağazamızı açtık. Güzel bir mekan ve güzel bir mağaza olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kendilerinden Allah razı olsun.” dedi.

Bu bölgedeki 41’nci, Türkiye genelindeki 765’nci mağazayı açmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Hacı Boydak, “Ama sadece Türkiye’deki mağazaları açmadık biz. Bu arada İngiltere’de, Fransa’da, İtalya’da dünyanın birçok yerinde mağaza açtık ve açılmaya da devam ediyor. Gerçekten biz açılışlara yetişemiyoruz. Allah’a şükür işimiz çok iyi, moralimiz çok iyi. 2014 yılını başarılarla geçirdik. Geçtiğimiz yıl 6,5 milyar TL’lik bir ciro gerçekleştirdik. Yine 1,5 milyon metrekare kapalı alanda üretim yapıyoruz. 520 milyon dolar da markalarımız olarak ihracat gerçekleştirdik. İstanbul Sanayi Odası verilerine Kayseri’den ilk 500’e 13 şirket girdi. Bunun 7 tanesi bizim Boydak Grubuna ait. Allah’a çok şükür işlerimize son derece önem veriyoruz. Sizlerin de bildiği gibi bizim Türkiye’miz de petrolümüz yok, doğalgazımız yok. Biz ancak üreteceğiz, istihdam edeceğiz, ihracat yapacağız. Başka kurtuluş şansımız yok. Biz o sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Allah’ın izniyle daha da çok kapalı alanlarımızı artıracağız. Çalışan sayımızın direk bizden maaş alan sayımız 14 bin kişiye çıktı. İnşallah bunların sayısını artıracağız, ihracat rakamlarımızı artıracağız. Yani Türkiye’mizi uçurmak için bizde özel sektör olarak elimizden geleni yapacağız. İnşallah buradan çok güzel cirolar yapacağız. Burayla yetinmeyeceğiz, bunu daha da büyütmemiz lazım. İnşallah burada ikinci şubeyi de açacağız.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek mağazanın açılışı gerçekleştirildi.