Dolar fiyatlarında son durum ne. 22 Ağustos günce dolar fiyatları. Dolar kuru, döviz kuru. Dolar fiyatlarındaki son durum ne. dolar ne kadar oldu?Dolar kuru ve altın fiyatları koalisyon görüşmelerinin olumsuz sonuçlanması ve siyasi belirsizlik nedeniyle artmıştı. Dolar/TL kuru dün Sabah saatlerinde tarihi zirveyi görerek 3.0020 lira oldu. Altın fiyatları ise çalkantılı.
İstanbul serbest piyasada dolar 2,9300, avro 3,3080 liradan güne başladı. Kapalıçarşı'da 2,9050 liradan alınan dolar 2,9170 liradan satılıyor. 3,2700 liradan alınan avronun satış fiyatı ise 3,2800 lira olarak belirlendi. Önceki kapanışta doların satış fiyatı 2,9370 lira, avronun satış fiyatı ise 3,2780 lira olmuştu.Döviz Kurlarında bugün dolar ve euro kurlarınının yükselişi devam ediyor. dolar dün 3 lira seviyesini görmesine rağmen bugün güne 3 liranın altında başladı.  Dolar'daki ve euro'daki bu yükşeliş devam edecek mi? Euro Kuru Ne Kadar yükselir 2015, Euro kuru bugün, Dolar ne kadar olur? Serbest piyasada Dolar, Euro ve satış fiyatlarında gün içerisinde nasıl değişmeler olacak? 22 Ağustos 2015 Cuma Serbest Piyasa Euro ve Dolar alış ve satış fiyatları ne olur

Hemen her kesim tarafından farklı amaçlar için takip edilen Günlük Döviz Kuru ekonomi değerlerinden bir tanesidir. Döviz kurları gerek yatırım yapanların, gerekse de ticaret yapanların yakından takip ettikleri piyasa değerlerinin başında gelmektedir. Günlük olarak ve gün içinde sürekli değişiklik gösteren döviz kurlarının değerlerindeki değişmelerin en fazla merak edilenleri dolar kuru ve Euro kurudur. Alış ve satış fiyatı olarak iki farklı değer üzerinden işlem gören döviz kurlarını vatandaşlar en çok Dolar kuru ne olur, Euro alış, dolar kuru alış ve Euro kuru ne olur? gibi merak ederler. Güncel döviz kurları ile ilgili günlük değişimleri sitemizden takip edebilirsiniz. 22 Ağustos 2015 Cuma günlük döviz kurları haberimizin ayrıntılarında.