MHP Kayseri milletvekili adayı ve Kayseri Ticaret Odası eski başkanlarından Hasan Ali Kilci, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaf, eski ticaret odası başkanına bazı günleri siftah bile yapamadan kepenk kapattıklarını belirterek dert yandı.

MHP milletvekili adayı Hasan Ali Kilci, Hürriyet Beşyol esnafını ziyaret etti. Esnaf tarafından büyük övgü ve ilgiyle karşılanan Kilci, esnaf ile sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Esnaf sorunlarını dile getirerek, perişan olduklarını, satışların kötüye gittiğini, daha siftah yapamadan kepenk kapattıkları günler olduğunu ifade ettiler. Esnaf biran önce AVM yasası çıkartılmasını istedi. Esnafın sorunlarını dinleyen Kilci, “Esnafımızın sorunlarını yakından biliyoruz. Biz onlarından arasından geldik ve günü hiçbir satış yapmadan geçirmek, siftah yapmadan kepenk kapatmak nedir biliriz. Esnafımızın düştüğü bu mağduriyet bizleri de üzüyor. İktidara geldiğimizde AVM yasasını çıkartacağız” dedi.

Kilci’nin kasap esnafları ile yaptığı sohbette ise et fiyat artışlarının sürekliliğinden dolayı Tarım Bakanlığının kendilerini mağdur ettiğine işaret ettiler. Kilci, esnafın kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek, dinledikleri sorunların çözümünü bildiklerini ve bu sorunları ortadan kaldıracaklarını ifade etti.