Anadolu'nun her bölgesinde açılan binlerce işletme, piyasalara güven veriyor. Kahramanmaraş da Türkiye'nin büyüyen ekonomisine ayak uyduruyor. Adını bütün Türkiye'ye duyuran markaların yanı sıra, yerelde açılan işyerleri de Kahramanmaraş'ın yüzünü güldürüyor. 

Kahramanmaraş, geçtiğimiz günlerde yeni bir işletmeyle daha tanıştı. Sahiplerinin "asil bir kadın giyim mağazası" diye tanıttığı "Feyza Butik", kentin kadınlarına birbirinden farklı ürünler sunuyor. Mağazanın yönetimini üstlenen Feyza Küçükdağlı, gece gündüz demeden çalışmanın verdiği heyecanla, Kahramanmaraşlıları mağazalarında ağırlamak istiyor. 

Amaçlarının Kahramanmaraş'a hizmet etmek ve kent ekonomisine katkıda bulunmak olduğunu söyleyen Küçükdağlı, aynı zamanda verdikleri hizmetin karşılığını da almak istediklerini söylüyor.  Büyük bir heyecan ve dinamizm ile yola çıktıklarını anlatan Küçükdağlı, bu şuuru Kahramanmaraş'a hizmet etmeyi ilke edinen ve Çalışkan Ahmet olarak tanınan babası Ahmet Küçükdağlı'ya borçlu olduklarını kaydediyor. Kahramanmaraş ekonomisinin günden güne güçlendiğini aktaran Küçükdağlı, şunları anlatıyor: 

"Türkiye ekonomisi son yıllarda büyük ivme kaydetti. Bunda yerel işletmelerin katkısı da büyüktür. Kontrollü ve altyapılı işletmeler, hizmet ederken aynı zamanda bu hizmeti kazanca dönüştürebilendir. Biz de hizmet ederken hizmetimizin karşılığını almak ve yeni yatırımlarla büyümek istiyoruz. 'Feyza Butik'in temelinin atılmasında ailemin eşsiz desteği var. Mağazamız üzerinde uzun süre durulmuş ve düşünülmüş bir aile kuruluşudur.  Kahramanmaraş tarihine adını altın harflerle yazdırmış bir ismin, Çalışkan Hacı Halil Efendi'nin torunları olarak bu hizmeti Kahramanmaraş'a sunmayı bir görev bildik. Dostlarımızın tavsiyeleri ışığında şehrimize ve bize yakışan vizyonu oluşturmak için titizlikle çalıştık. İşte bu hedefte ilerlerken çok detaylı ve titiz çalışmalarımız neticesinde, Türkiye'nin en kaliteli kadın giyim markalarından 'Jaa De'yle karşılaştık. Jaa De'yi bugünlere getiren ve başarı ile yöneten değerli insanları tanıyınca tam da aradığımız değerin bu olduğuna karar verdik. Jaa De' nin kaliteli, zarif ve asil bir çizgisinin olmasının yanı sıra tam da oluşturdukları marka gibi çok değerli bir ailenin eseri olması bizim yola çıkış hikayemiz ve vizyonumuzla birebir benziyordu. Bu markanın yanı sıra tamamlayıcı diğer markalarımızı da seçmek zor olmadı, o markalarımız da zaten kendini bu sektörde ispatlamış markalardı." 

Mağazanın açılmasında fikri ve emeği olan herkese teşekkür eden Küçükdağlı, "Feyza Butik'in açılmasında beni hiç yalnız bırakmayan ve yanımda olan aileme, kardeşlerime, özellikle de mağazanın açılış aşamasında ilgilerini eksik bırakmayan dostlarıma teşekkür ediyorum" diyor. 

Feyza Butik, 'Kadında asil görünümün mimarı' olma iddiasıyla 5 Ekim'de açıldı. Müftülük meydanında bulunan HSBC bankasının karşısında hizmet veren mağazada Jaa De, Perlina, Vakko, Pierre Cardin, Aker gibi ülkenin en elit markaları satışa sunuluyor.