Ev Geliştirme Ve Yapı Marketi Sektörünün Lider Markası Praktiker, Kahramanmaraş'ta ilk mağazasını açtı. Onikişubat İlçesi Haydarbey Mahallesi Tekerek Yolu üzerinde Akdo Pastanesi civarında açılan Praktiker'in açılışına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
 
Kahramanmaraş’ta Kaliteli Ve Marka Ürünlerin müşterilerin beğenisine sunulduğu Praktiker Mağazası geniş bir katılımla açıldı.
 
Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Praktiker açılışına Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Ak Parti Milletvekili Adayı Av. Veysi Kaynak, Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sefer Aycan, Volkswagen Elis Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Şerbetçi, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Mehmet Beşen, MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ile çok sayıda davetli ve misafirler katıldı.
 
Açılışta Konuşan Praktiker Türkiye Genel Müdürü Tayfun Kutlu, Kahramanmaraşa Mağazası’nın Praktiker’in İlk Franchise Mağazası Olduğunu Belirterek, Kahramanmaraşlıların tüm yaşam alanları için her türlü ihtiyaçlarını tek bir noktadan karşılayabileceklerini söyledi. Kutlu şöyle dedi:

"Praktiker olarak sektöre yeni bir boyut getirdiğimizi düşünüyorum. Yapmış olduğumuz yeni format ve iş modeliyle Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde mağazalar açmaktayız. Kahramanmaraş Praktiker Kahramanmaraş Mağazası bölgenin İlk Franchise Mağazası, Türkiye'de ise 6. mağaza olarak hizmete açıklamkatdır. Kahramanmaraş ülkemizin önemli kentlerinden biridir. Kahramanmaraş'ta bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Bundan sonra bu bölgede açacağımız mağazalarla sizlerle daha çok birlikte olacağız. Bu mağazanın Kahramanmaraş'a kazandırılmasındaki desteklerinden dolayı Ahmet Dokumacı, Eshabil Oklu ve Ayhan Nergiz'e teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş mağazası bizim çok önemli Franchise Mağazasıdır"

Açılışta konuşan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Av. Veysi Kaynak'ta yaptığı açıklamada "Büyükşehirin meyvelerini vermeye başladığını" söyledi. 
 
“Evde Yoksa Praktiker’de Vardır” Sloganıyla Hizmet Verecek Kahramanmaraş Praktiker Pratik Mağazasında, 4 Binden Fazla Ürün Satışa Sunuldu.

PRAKTİKER KAHRAMANMARAŞ MAĞAZASI AÇILIŞ FOTOĞRAFLARI