Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, “Yeni ve modern bir kapalı pazar yerinin inşaat çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor.” dedi.

Mirza, yaptığı açıklamada, ekiplerin yoğun bir çalışma temposuyla yerine getirdiği inşaat çalışmalarıyla projenin yüzde 30’unun tamamlandığını belirtti. Mirza, şunları kaydetti: “Halkımıza sözünü verdiğimiz, esnafımıza sözünü verdiğimiz kapalı pazar yeri inşaatını yoğun şekilde çalışarak hizmete açacağımız günü bekliyoruz.

Pazar yeri inşaat çalışmalarını meclis üyesi ve mimar arkadaşlarımızla beraber ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Devam eden çalışmaları ve gelişmeleri yakından takip ettik. Bu incelemelerimizde Yazıcıoğlu İnşaat Firması'nın ilgili çalışan ve teknik ekipleri de bizlere bilgilendirmelerde bulundu. Şu anda kapalı pazar yeri inşaatımızın yüzde 30’u tamamlandı. Çalışmalar bu hızıyla devam ederse projemiz 2016 Haziranına yetişecek. Sonuçlanan çalışmalardan bilgi verecek olursak alt kısımda yer alan ve otopark olarak kullanılacak olan alan halledilmiş durumda. Pazar yeri olarak kullanılacak olan ilk katta çatı çalışmaları devam ediyor. Halkımıza sözünü verdiğimiz, esnafımıza sözünü verdiğimiz kapalı pazar yeri inşaatını yoğun şekilde çalışarak hizmete açacağımız günü bekliyoruz.

Elbette ki böyle büyük projeleri tamamlamak kolay değil. Özellikle gelirlerimizin azaldığı bir dönemde, gelirlerimizin yüzde 40’nın Büyükşehir’e gittiği bir dönemde, her ay 2 milyon TL paraları ödeyebilmek kolay değil. Bandırma Belediyesi güçlü bir belediye. Her türlü zorluğa rağmen bu paraları ödüyor. Çalışanlarımızın maaşlarını ödüyor. Bir yandan da diğer hizmetleri yerine getirerek Bandırma halkına gece gündüz çalışarak hizmet etmeye devam edecek. Bu projenin yanı sıra diğer projelerimize de sıra geliyor. İlerleyen günlerde hobi bahçeleri projemizi de başlatıyoruz. Cin çukurundaki kültür merkezi projemiz netleşecek. Kısacası diğer projelerimizi de uygulamaya başlıyoruz.”