Karacabey Ziraat Odası'nın iki listeli kongresinde 85 delegenin 44’ünden evet oyu alan genç başkan adayı Erhan Erdem, 4 yıl için delegeden vize aldı.
Karacabey Ziraat Odası’nın 13. Olağan Kongresi iki adayın yarıştığı çekişmeli bir seçime sahne oldu. Tansiyonun zaman zaman yükseldiği kongrede divan başkanı Osman Çelik, sık sık müdahale etmek zorunda kaldı. Karacabey Ticaret Borsası Konferans Salonundaki genel kurulda mevcut Başkan Hasan Karahasanoğlu ile Küçükkaraağaç delegesi Erhan Erdem’in listelerinin kıyasıya yarışına sahne oldu.
Başkan adaylarından Erhan Erdem’in konuşması salondaki atmosferi ısıtırken, yoğun alkış ve tezahürat gören Erdem, “Delege seçimlerinde tarihi bir oy kullanan çiftçilerimizi, bu duyarlılıklarından dolayı kutluyorum. Bu yoğun katılımı, birlik ve beraberliğin en güzel göstergesi, aynı zamanda değişime dair bir umut olarak görüyorum!” dedi.
Seçimlerde Erhan Erdem 44 oy alırken, Hasan Karahasanoğlu 38’de kaldı. 3 de boş oy kullanıldı. Erhan Erdem’in listesi şöyle; Cengiz Kula, Ferudun Şeker, İbrahim Kurt, İbrahim Büke, Selçuk Şeker, Ozan Pullu, Fedai İzli, Mehmet Çavdar, Lütfü Demirbaş, Ali Karakuş, Ramazan Düzen, Levent Narhın, Murat Ertugal, Mehmet Burhan, Ergül Kırlı, Nizamettin Aguş, Ersin Ayyıldız, Samet Karakaşlar, İsmail Şendere, Şaban Türk.