Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde düzenlenecek Bursa İnşaat Fuarı, 9-12 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Körfez ülkelerinden önemli inşaat ve gayrimenkul yatırımcılarını da fuar için Bursa’ya gelecek.

BTSO ve İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) tarafından hazırlanan fuar, 9-12 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. İnşaat ve gayrimenkul sektörünün liderlerini tek çatı altında toplayacak olan fuar, sadece yurt içinden değil, yurt dışından da önemli yatırımcıları şehrimizde buluşturacak. Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek İnşaat Fuarı, ülke çapında sektörün önde gelen fuarları arasında yer alacak. BTSO’nun ev sahipliğinde özel organizasyonlarla Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreynli yatırımcılar, Bursa’da ağırlanacak.

SUUDİ ARABİSTAN PRENSİ BURSA’YA GELİYOR

Bursa İnşaat Fuarı kapsamında şehre gelecek Arap yatırımcılar, Bursalı firmalarla ikili iş görüşmeleri de gerçekleştirecek. Körfez ülkelerinde önemli inşaat projelerinde görev alan Arap işadamları, Türkiye’nin ihracatçı kenti Bursa’nın yatırım imkanlarını yerinde değerlendirecek.

İnşaat Fuarı kapsamında yabancı yatırımcıların yanı sıra Körfez ülkelerinden de önemli isimler Bursa’da bulunacak. Fuar için Suudi Arabistan’ın prenslerinden Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud’un da Bursa’ya gelmesi bekleniyor.

ZEMZEM TOWERS’IN SATIŞINI GERÇEKLEŞTİREN FİRMA DA BURSA’DA OLACAK

Mekke’de yapılan 33 katlı, bin 314 daireli Zemzem Towers’ın satışını gerçekleştiren Mass İntarnational CEO’su Nail Alamirah da Bursa’ya gelecek. BTSO’nun ev sahipliğinde ayrıca dünyanın birçok ülkesinde gayrimenkul ve inşaat yatırımı olan Green Valley’in CEO’su Zeiad Abbas da fuar için kentte olacak. Fuar için ayrıca Dubai’den Time Sguare Otelleri’nin yöneticileri, Birleşik Arap Emirlikleri Raak Şeyh ailesinden Ahmet Qasmi, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı eski müsteşarı ve Al Jebrin Grubu CEO’su Abdullah El Jebrin de Bursa’da bulunacak. Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn büyükelçileri de fuar kapsamında Bursa’ya davet edildi.

BTSO Başkan İbrahim Burkay, Bursa’nın inşaat ve gayrimenkul alanında önemli potansiyelinin olduğunu kaydetti. Bursa İnşaat Fuarı’nın sektör ve ülke için büyük anlam ifade ettiğini dile getiren Burkay, körfez ülkelerinden gayrimenkul şirketlerinin CEO’larının Bursa’daki potansiyeli yerinde inceleme fırsatı bulacağını söyledi.