Marisa Outlet, büyük fedakarlıklarla öğrencileri yetiştiren değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlamak amacıyla öğretmenler gününe özel indirimle özel fiyat sunuyor !

Yaptığı atılımlarla Kahramanmaraş'ın giyim sektöründe önce kuruluşu olmaya aday olduğunu gösteren Marisa Tekstil, Öğretmenleri unutmadı ve Öğretmenler Günü için özel bir kampanya başlattı.

Ürettikleri gömlek ve diğer ürünleri Avrupa'ya  ihraç eden Marisa Tekstil,  Kahramanmaraş- Kayseri karayolunun 4. kilometresinde bulunan outlet mağazasında öğretmenler gününe özel fiyatlarda satışlar başladı.

Firma Sahibi Hüseyin Aslan yaptığı açıklamada şu anda 561 liraya sattıkları bir takım elbiseyi yanına bir gömlek ve bir de kravat ekleyerek sadece 250 Liraya satışa çıkardıklarını söyledi. Aslan, mağazamıza gelip ürünümüzü görmeden alışveriş yapmasınlar. Ürünlerimizin kalitesine kesinlikle hayran kalacaklar dedi.

Kahramanmaraş-Kayseri karayolu üzeri 4.Kilometresinde bulunan outlet mağazamıza bekleriz. (TÜV TÜRK ”“ Araç Muayene İstasyonu Yanı) 

Telefonlar: 0344 236 26 34 ”“ 0344 236 26 35