Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO), Ankara'da 1-2 Mayıs tarihleri arasında 71'cisi gerçekleşecek olan (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Mali Genel Kurulu’nda, Manavgat standı açarak turizm şehrinin tanıtımını gerçekleştireceği belirtildi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 2015 yılı mart ayı mizan, gelir ve gider bütçesi, durum analizi görüşülerek onaylandı. Akdeniz Üniversitesi ve MATSO arasında imzalanan protokol gereği Manavgat MATSO Turizm Fakültesi binası yapımı işi görüşülerek onaylandı.
MATSO Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Ahmet Boztaş, oda faaliyetleri hakkında bilgiler vererek 1-2 Mayıs tarihlerinde Ankara’da bu yıl 71'ncisi gerçekleşecek olan TOBB Mali Genel Kurulu’nda, Manavgat standı açarak ilçenin tanıtımını gerçekleştireceklerini söyledi. Ankara’da bulunan TOBB ikiz kulelerin bahçesinde açılacak stantta Manavgat'ı tanıtan çeşitli görsellerin yanı sıra yöresel ürünlerden örneklerin yer alacağına değinen Boztaş şu ifadelere yer verdi:" Manavgat'ımızı tanıtmak amacıyla birçok çalışmaya imza atıyoruz. İlçeyi yurt içi ve dışında yaptıkları çeşitli çalışmalarla tanıtıyoruz. Yaptığımız çalışmalara ek olarak www.visitmanavgatside.com isimli 5 dilde bir tanıtım sayfası hazırlattık. Şimdi de Ankara 71.’si gerçekleşecek olan TOBB Mali Genel Kurulu’nda Manavgat tanıtım standı açıyoruz. TOBB ikiz kulelerin bahçesinde gerçekleşecek tanıtımda ilçemizi tanıtan görseller ve yöresel ürünlerden örnekler yer alacak."