Türkiye’nin önemli mobilya üretim merkezlerinden birisi olan İnegöl’de düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF) 33. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Açılışa Bursa ve İnegöl protokolü ve Türkiye’nin farklı illerinden ziyaretçiler katıldı. Protokol üyelerinin kurdele kesimi ile MODEF 33. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Açılışın ardından ilk izlenimlerini anlatan katılımcı firmalardan Armoni Mobilya yetkilisi Bülent Sarı, fuarın ilk günden itibaren olumlu başladığını söyleyerek, “Yurt içi ve yurt dışından fuarımıza müşterilerimiz geliyor. Bizde yeni modellerimizi ziyaretçilerimizin beğenilerine sunuyoruz. Fuarın ilk günü olmasına rağmen ilgiden memnunuz. İnşallah tüm katılımcılar fuarımızı hayırlı bir şekilde geçirirler. Biz Armoni mobilya olarak ilk günden memnunuz” dedi.

Bir diğer katılımcı firma olan Aracıkan Mobilya yetkilisi Emre Aracıkan ise katılımcı firma olarak gayet mutlu olduklarını söyleyerek, “Katılım çok fazla. Güzel bir açılış oldu. Ürünlerimizi sergiledik. Tüm misafirlerimizi fuara bekliyoruz. Bizde klasik ve avangart ürünler ağırlıkta bulunuyor. Fiyatlarımızda fuar dolayısıyla gerçekten çok uygun. Suntalem ve MDF ağırlıklı ürünlerimiz var. Tüm müşterilerimizi ürünlerimizi görmeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.