Türkiye’nin en büyük ve önemli gıda fuar organizasyonlarından birisi olarak ön plana çıkan İstanbul WorldFood Gıda Fuarı’na katılan Orkide, yüksek kaliteli ürünleri ve seçkin sunumuyla en çok ilgi gören firmalardan biri oldu.

Dünyada hızla gelişmeye devam eden gıda ürünleri, gıda teknolojileri ve gıda işleme sektörlerini biraraya getiren WorldFood Istanbul, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlendi. 27 ülkeden 87’si uluslararası olmak üzere 360’ın üzerinde katılımcı firmanın yer aldığı organizasyonda Küçükbay Grubu, Orkide ve Ekiz markalı ürünlerini, yaklaşık 16 bin ziyaretçiye ulaştırma ve tanıtma imkanı buldu. Standında bütün bölge müdürlerinin katılımıyla ve Küçükbay A.Ş. bünyesindeki Şef Elif Çıtak, ustalar Ömer Ateş, Salim Çetin, Ercan Şayf ve lokma ustası Kenan Gün’ün yapmış olduğu lezzet sunumları ile ekranların sevilen yüzü Oktay Usta’nın Orkide yağlarıyla hazırladığı kurabiyeler, pasta ve zeytinyağlı ürünler ziyaretçilere sunuldu.

Küçükbay A.Ş., Ekiz ve Orkide markaları ile sektördeki lider konumunu her geçen gün sağlamlaştırırken iç pazar ve ihracat hedeflerini gerçekleştirmek ve yükseltmek için gıda fuarlarına katılımını kesintisiz sürdürüyor. Fuarların önemli ihracat potansiyeli oluşturduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, “122 ülkeye ihraç ettiğimiz Orkide markamızın satışlarını arttırmayı hedeflerken yeni pazarlara açılma fırsatlarını da değerlendiriyoruz. Kuruluş olarak önümüz açık ve her zamanki gibi hedeflerimiz büyük. Pazarın ve rekabetin gerektirdiği yeni yatırımlar ve yeni pazarlara açılma politikamız, sürdürülebilir büyüme stratejilerimizle önemli başarılar elde ediyoruz.” dedi.