Bunun en önemli nedenleri arasında da güvenlik sağlaması gelmektedir. Paykasa bir ön ödemeli kart olup sanal ortamda güvenli bir şekilde alış veriş yapmanıza olanak sağlamaktadır. Siz dilediğiniz gibi alışverişlerinizi yaparken paykasa güvenliğinizi sağlayarak ödeme olanağı sunmaktadır. Online alışverişin yaygınlaşmaya başlaması sonucunda paykasa ile alışverişte buna bağlı olarak yaygınlaşmaya başlamıştır. Hem ülkemizde hem de yurt dışında paykasa nedir ile ödeme yapılabilen tüm tüm sanal marketlerde, sanal alışveriş merkezlerinde ya da benzeri alışveriş ortamlarında kullanılabilmektedir. 


Bir e – kart olarak hayatımıza giren paykasa nedir sorusuna bulacağınız yanı: güvenilir ve hızlı alışverişin anahtarıdır. Firmamızın merkezi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde olup iletişim bölümünde yer alan bilgilerden bize günün 24 saati erişim sağlayabilirsiniz. Müşteri hizmetlerimiz hem paykasa alış, paykasa satış işlemleriniz için hem de aklınıza takılan her türlü soru ve soruna vermek için büyük özveri ile çalışmalarına devam etmektedir. Güvenilir alışveriş imkanı yapmanın sırrı paykasadan geçmektedir. 

Paykasa Fiyatlarında En Uygun Adres

Paykasa fiyatları almak istediğiniz Euro tutarına göre farklılık göstermektedir. 10 Euro, 15 Euro, 20 Euro ve daha yüksek miktarlarda paykasa satışlarımız mevcuttur. İhtiyacınız olduğu tutarlarda paykasa almak için o günkü kurdan hesaplanan tutarı 7 gün 24 saat hizmet vermekte olan canlı destek ekibimizden öğrenerek ve yine canlı destek ekibimiz tarafından belirtilen banka hesap numaralarından size uygun olanına havale yaparak paykasanızı alabilirsiniz. Paykasa kart fiyatları Euro kuruna göre değişiklik gösteren fiyatlarda satılmakta ve bozdurulmaktadır. Banka hesap numaralarına havale işlemi yaptığınızda anında tarafınıza onaltı haneli paykasa kart kodunuz tarafınıza iletilmektedir. Onaltı haneli paykasa kodunuzu kullanmak sureti ile alışveriş işlemlerinizi gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz. İletişim bölümünden 7 gün 24 saat hizmet vermekte olan canlı destek ekibimiz her türlü sorun ve sorularınızı yanıtlamaya çalışmaktadır. 

İnternet ortamında güvenilir ve sıkıntısız alışverişin keyfini çıkarmak isteyenler uzun süredir paykasa hizmetlerinden yararlanmaktadır. Kredi kartı ile sanal ortamda alışveriş yapmak istemeyenlerin ilk tercihi olarak karşımıza çıkmaktadır. Kısa süre içerisinde milyonlarca tüketiciye ulaşmayı başaran paykasa ile hem güvenli hem de hızlı alışverişin keyfini yaşamaya başlamalısınız. Paykasanın en büyük ve en önemli özelliği güvenilir olmasının yanı sıra her daim sizinle irtibat sağlayacak olan canlı destek ekibinin olmasıdır. Canlı destek ekibimiz e – posta, Skype ve telefon numaraları ile hizmet vermektedir. 

Kaynak: Paykasa