Taşınabilir ürünler olan merdivenler işyerinde ve evlerde büyük kullanım kolaylığı sağlar. Merdivenler farklı modellerde olup kullanım amacınıza göre değişkenlik gösterir. Standartlara uygun olmasının yanı sıra gerekli kontrollerden geçmiş ürünleri satın almanız çok önemlidir. Merdiven alırken merdiveni nerede ve hangi amaçla kullanacağınızı iyi belirlemeli ve ona göre satın almalısınız. Amacınıza hizmet etmeli ve basamakları da sağlam olmalı.

İhtiyacınıza Uygun Merdiven Modelleri

İhtiyacınıza yönelik olarak çeşitli merdiven modelleri bulunur. Endüstriyel alanda kullanılacak merdivenlerin bazı özelliklere sahip olması gerekir. Basamakları sağlam olmalı ve kaymamalı. İki taraflı ayaklı merdiven, tek taraflı basamaklı, üzerine iki taraftan çıkılabilen merdiven ve ayaklı merdiven olmak üzere çok çeşitli modelleri bulunur.

Çok Amaçlı Kaymaz Alüminyum Merdivenler

Merdiven alırken dayanıklı olmasının yanı sıra çok amaçlı olması da önemlidir. Alüminyum merdiven tüm işletmelerde kullanılan ve sağlam yapısıyla dikkatleri çeken malzemeden üretilir. Alüminyum katlanabilir merdiven, kaymaz merdiven, alüminyum ağır yük merdiveni, alüminyum basamaklı merdiven olmak üzere kullanım amacına göre farklı özelliklere sahiptir.

İşletmelerde kullanılan merdivenlerin güvenlik yönetmeliği kapsamında basamaklarının düzenli olarak kontrol edilmesi gerekir. İşletme merdiveni tekerlekli veya katlanabilir özelliklere sahip olabilir. Sizin yapmanız gereken ihtiyacınıza yönelik merdiven modelini seçmeniz ve siparişinizi vermeniz. Aldığınız modelin DIN EN standartlarını tam karşılıyor olmasına özen göstermelisiniz.

Kullanacağınız merdiven mekanın özelliğine göre çok farklı özellikler içerebilir. Depo merdivenleri ile depolama alanlarındaki ürünlerinizi daha kolay erişir ve düzenini sağlarsınız. Emniyet özelliği içeren merdivenlerin basamakları kaymaz. Güvenli ve rahat bir duruş için tasarlanmış modellerdir. Duruş güvenliğini sağlayan ekstra destek kemeri özelliği bulunur.

KAISER+KRAFT online alışveriş sitesini ziyaret edin ve tüm ürünlere indirimli fiyatlardan sahip olun. Kaiser Kraft ziyaret ederek beğendiğiniz ürünü sepetinize ekleyin ve alışverişinizi sürdürün. Seçtiğiniz ürünün detaylı özelliklerini öğrenebilir ya da rehber bölümünü takip ederek ürün hakkında genel bir inceleme yapabilirsiniz. İşletmenizde ya da evinizde kullanacağınız ürünlere kampanyalı fiyatlardan ulaşarak beğendiğiniz modeli indirimli alabilirsiniz. Güvenli kargo sistemi ile seçtiğiniz malzeme kısa süre içinde istediğiniz adrese teslim edilir.