Satış ve servis hizmeti veren Toyota Plaza GTC Global Dolapdere’de taşıtlar yerinden alınıyor, bakıma tabi tutuluyor ardından yerine bırakılıyor. Bakım 1 saatte tamamlanıyor.

İstanbul gibi bir şehirde vaktin değerli olduğunu belirten Toyota Plaza GTC Global Genel Müdürü Pınar Dalka Yüce, yeni hizmetleri ile müşterilerin taşıt bakımları için servise gitmelerine gerek kalmayacağını dile getirdi. Yüce, “Bakımlar için bizi aradıkları takdirde müşterilerimizin taşıtlarını İstanbul Avrupa yakasında diledikleri yerden alıp, tüm bakımlarını yaptıktan sonra yine diledikleri yere bırakıyoruz. Bunun için hiçbir ek ücret de almıyoruz.” dedi.

Şu an İstanbul’un Avrupa yakasına bu hizmeti verdiklerini anlatan Yüce, şöyle devam etti:

“Yerinden alıp, yerine bırakma dışında başka hizmetlerimiz de var. Örneğin servisimiz her sabah 07.30’da açılıyor. Yerimizde ücretsiz kahvaltı hizmeti veriliyor. Müşteri, kahvaltısını yapana kadar taşıtını alabiliyor. Bunun dışında ücretsiz ikame taşıt, 1 saatte periyodik bakım ve servise gelen konuklarımıza metro ve metrobüs güzergahlarına ücretsiz ulaşım hizmeti de vermekteyiz.”