Ürettiği geleneksel lezzetlerle dikkat çeken Seyidoğlu Gıda, yaza özel ürün serisi hazırladı. Şirketin geliştirdiği son üründe geleneksel irmik helvası ile tropikal iklime has hindistan cevizini bir araya getirdi. Düşük kalorili ve meyve aromasıyla beğeni toplayan yeni tatlı çeşitlerine ağırlık veren Seyidoğlu, hindistan cevizli helvanın yanı sıra fıstıklı un helvası, irmik helvası ve çocuklar için Pepee lisanslı kağıt helva gibi ürünlerini tüketicinin beğenisine sundu.

Seyidoğlu Genel Müdürü Mehmet Göksu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ağırlıklı olarak kış aylarında tüketilen helva ve tatlı çeşitlerine artık yaz aylarında da talep geldiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Firma olarak daha hafif kalorili ve bol meyveli tatlılara yöneliyoruz. Geleneksel tatlıların yanı sıra yeni üretmeye başladığımız tatlılarda da sıcak yaz aylarına uygun ferahlatıcı ve hazmı kolay formüllere öncelik tanıyoruz. Özellikle Ramazan ayının sıcak aylarda olması ve oruç tutan vatandaşların hafif tatlı talepleri de bu ürün çeşitliliğimizde etkili oldu. Hindistan cevizli helvanın yanı sıra un helvası, fıstıklı irmik helvası ve çocuklara özel Pepe lisanslı muzlu, çilekli ve sade kağıt helvalarımız da piyasaya sürüldü. Sıcak yaz aylarında sofraları hafif tatlılarla donatacağız."