Elazığ Belediyesi Aile Psikolojik Danışma Merkezi, 500 öğrenciye “madde bağımlılığı” konusunda seminer verdi.
Elazığ Belediyesi Aile Psikolojik Danışma Merkezi, Aile İçi İletişim, Aile İçi Şiddet, Kadına Yönelik Şiddet, Kadın Haklarına Yönelik Bilinçlendirme ve Madde Bağımlılığı konularında toplumun çeşitli kesimlerine yönelik düzenlediği eğitim seminerlerine devam ediyor. Merkez, son olarak İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine “madde bağımlılığı” semineri düzenledi.
Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere, İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören 500 öğrenci ve öğretmenleri katıldı. Seminerin açılışında söz alan İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Gülhan Acar, gençlere verilen destekten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.
Daha sonra, Aile Psikolojik Danışma Merkezi uzmanlarından Psikolojik Danışman Bilal Tekin, sigara, alkol ve bağımlılık yapan maddeler ile bunlardan korunma yollarına dair “madde bağımlılığı” semineri verdi.
Gençlerin birçok şeyin hedef kitlesi olduğuna vurgu yapan Tekin, "Hem olumlu çalışmaların, hem de olumsuz faaliyetlerin hedef kitlesi sizlersiniz. Bunun için her konuda dikkatli olmanız gerekir" dedi.