Medical Park Elazığ Hastanesi ile Genç Elazığlılar Derneği (GELDER) arasında sağlık hizmetleri protokolü imzalandı.

Daha önce birçok kurumla sağlık protokolü imzalayan Medical Park Elazığ Hastanesi, GELDER ile sağlık hizmetleri protokolü imzaladı. Toplantı salonunda gerçekleşen imza törenine, Hastanenin Kurumsal İletişim Müdürü Esin Yamaç Erten, GELDER Başkanı Fuat Ülger, hastane yöneticileri ve dernek üyeleri katıldı.

GELDER ile daha önce imzalamış oldukları sağlık protokolünü 2017 yılında da yenilemiş olduklarını belirten Kurumsal İletişim Müdürü Esin Yamaç Erten, "Genç Elazığlılar Derneği ile geçmiş dönemde imzalamış olduğumuz sağlık protokolünde dernek üyeleri ve birinci derece yakınları ayaktan ve yatan hasta hizmetlerinde indirimli faydalandılar. Sorunsuz, güzel bir dönemi birlikte geçirdik ve olumlu dönüşler aldık. Bizler de bu vesileyle protokolü yenileme kararı aldık. İki kurum için de hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İmzaladıkları sağlık protokolünde dernek üyelerine önemli indirimler sağladıklarını aktaran GELDER Başkanı Fuat Ülger," İmzaladığımız sağlık protokolü ile hemen hemen her protokolde üyelerimiz yüzde 50’ye varan indirimlerden faydalanacak. İmzalanan sağlık protokolü ile GELDER kart sahiplerine büyük avantajlar sağladık" diye kaydetti.