Doğan, Elbistan ilçesinde partisince bir düğün salonunda düzenlenen iftarda, 10 Ağustos Pazar günü Cumhuriyet tarihinde bir ilk yaşanacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı seçimlerine ilişkin partilileri oy kullanıp sandığa sahip çıkmalarını isteyen Doğan, şunları kaydetti:

"12 yıldır milletten aldığı emaneti gururla, hiç kimseye teslim etmeden en iyi şekilde ve milletine hizmet için kullanan Recep Tayyip Erdoğan'ı 10 Ağustos'ta yapılacak olan seçimlerin ilk turunda Cumhurbaşkanı olarak seçmenizi istiyoruz. Bunun için de sizlerden sandıklara koşmanızı ve sandıklara sahip çıkmanızı bekliyoruz. Bugünden itibaren mahalleleri, köyleri ve sokakları dolaşarak insanlara niçin Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermeleri gerektiğini, 12 yıldır yapılan hizmetleri ve istikrarı anlatmamız lazım. Bu nedenle bizlere çok büyük görevler düşüyor."

Elbistan'ın iki dönemdir AK Partili belediye başkanı Durmuş Küçük tarafından yönetildiğini hatırlatan Doğan, son seçimlerde yüksek bir oy oranıyla, Elbistan Belediyesini kazandıklarını ifade etti.

Doğan, 5 yıllık hizmet döneminde Elbistan Belediye Başkanı Küçük'ün Elbistanlılara modern bir kent olma yolunda ciddi hizmetlerde bulunacağını vurguladı.

İlçeye Elbistan Devlet Hastanesi olmak üzere bir çok kamu yatırımının gelmeye devam edeceğini dile getiren Doğan, vatandaşların AK Parti'ye olan desteği ve ilgisi devam ettiği sürece de hizmetlerin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.