Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Erzincan’a gelen Kore Cumhuriyeti Büyükelçisi CHO Yun-Soo Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’u ziyaret etti.
Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, CHO Yun-Soo ile bir süre sohbet ettiler.
Başkan Başsoy Türkiye ile Kore Cumhuriyeti arasında çok eskiye dayanan bir dostluk ilişkisi bulunduğunu belirterek, ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.
Erzincan’a Kore Cumhuriyetini tanıtmak için geldiğini belirten Cho Yunsoo Türkiye’nin, Ankara ve İstanbul’dan ibaret olmadığını belirterek, bu şehirlerin dışında önemli şehirlerinde olduğuna dikkat çekti. Anadolu’nun diğer şehirlerini görmeye gideceğini söyleyen Cho Yunsoo, Erzincan’ın güzel bir şehir olarak gördüğünü ve Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ile tanışmaktan onur duyduğunu belirtti.
Daha sonra Başkan Başsoy ziyaret anısına Erzincan Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında üretilen bakır işlemeli tabağı Büyükelçisi CHO Yun-Soo hediye ederken Büyükelçi CHO Yun-Soo ise Başkan Başsoy’a bir nezaket hediyesinde bulundu.