Horasan İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, Erzurum’un yeni kabinede iki bakanıyla yer almasının oluşturduğu sevinci afişle belediye duvarından böyle yansıttı. İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın Erzurum için gurur kaynağı olduğunu yansıtan afiş Horasan Belediyesi hizmet binasının ön cephesinde ilçe halkına yansıtıldı.
Horasan İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın tarafından yaptırtılarak belediye hizmet binası ön cephesine asılan afişte Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ile İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın görevlerine vurgu yapıldı.
Başkan Abdulkadir Aydın, 65. Hükümetin kabinesinde Erzurum’un iki değerli isimle yer alması, Bayburt ve Kars gibi iki komşu şehirden iki bakanın bulunması ve en önemlisi Can Erzincan’ın yetiştirdiği bir değerin Başbakanlık görevini üstlenmesinin Erzurum için gurur ve iftihar meselesi olduğunu belirterek, “Sağlık Bakanımız Recep Akdağ sağlık hizmetlerinde, İçişleri Bakanımız Efkan Ala ise ülkemiz emniyetinde önemli hizmetlere imza atmışlardır. Bu iki isim yeni hükümette yeniden birlikteler ve inanıyoruz ki büyük hizmetlere imza atacaklar. Bizlerde bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdi Ülkemizin emniyeti ve sağlığı iki koca yürekli adama emanet Bakanlarımız ülkemize ve Erzurum’a hayırlı olsun” dedi.