Ak Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, günlerdir demokrasi nöbetinin 24’üncü gününde de Kent Meydanı’nda vatandaşlarla beraber nöbet tuttu. Ilıcalı, iki çocuğuyla nöbet tutan anneyi tebrik ederek, Pensilvanya’ya seslendi.
Milli irade nöbetlerinde hep halkının yanında bulunan Ak Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, zaman zaman vatandaşların arasına katılarak onlarla birlikte hem sohbet ediyor hem de demokrasi nöbeti tutuyor. Ilıcalı, demokrasi nöbetinin 24’üncü gününde Yakutiye Kent Meydanı’nda nöbet tutan bir anneye dikkat çekti. Kutsal nöbetin minik kahramanları gecenin ilerleyen saatlerinde uykuya dalınca annesi yavrusunun birini durakta bulunan banka yatırmış diğerini ise bebek arabasında uyutarak vatan nöbetine kaldığı yerden devam ediyor. Bir ve altı yaşında iki çocuğuyla demokrasi nöbeti tutan bu anneyi görünce duygulanan Ilıcalı, “Siz bu millete mi darbe yapacaksınız ey gafiller ey hainler ey ruhsuzlar! Gördüğünüz gibi beşikteki yavrumuzdan en yaşlımıza kadar, herkes nöbette, Demokrasinin bu minik nöbetçileriyle Pensilvanya’ya sesleniyorum, bu darbeye uşak olanlara ve destek verenlere sesleniyorum. Hiç kimse bu milletin önünü kesemez. Biz burada her yaştan insanlarla nöbetteyiz. Bu halk arkamızda var oldukça hiçbir irade dışı yönetim bu ülkede söz sahibi olamaz, yönetemez. Ey Avrupa ey Amerika duyun işte, bu miniklerle beraber Başkomutanımızın seçilmişlerimizin arkasında ve yanındayız. Allah nöbet tutan halkımızdan da bu miniklerden de razı olsun.” dedi.
Ilıcalı, miniklerin annesine vatanının ve devletinin yanında olduğu ve iki yavrusuyla birlikte hainlere meydan okuduğu için teşekkür etti.