Gaziantep Genç İşadamları Derneği Başkanı Bora Tezel, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında geride bırakılan zor günlerin ardından Ramazan Bayramının birlik, beraberlik, barış ve huzur için vesile olmasını temenni etti.
Tezel, Ramazan Bayramının ülke için yeni başlangıçlara da vesile olmasını dilediğini belirterek, “Ortak değerlerimizin, hoşgörümüzün, birlik ve beraberliğimizin, anlayışımızın ve bağışlama duygularımızın daha da ön plana çıktığı bayram günlerinin daha güzel yarınlara vesile olmasını diliyorum. Birçok dünya ülkesini kıskandıracak gelişmelere sahne olan güzel ülkemizde barış ve huzur ortamının da pekişmesini; ülkemize, askerimize, güvenlik güçlerimize ve sivil vatandaşlarımıza yöneltilen alçak saldırıların artık son bulmasını ümit ediyorum” dedi.
Tezel aynı zamanda İstanbul’da yaşanan saldırıda ve ülkede meydana gelen diğer hain saldırılarda hayatlarını kaybeden tüm güvenlik güçlerine, askerlere, sivil vatandaşlara Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı diledi.