Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 78’inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ay, ‘’Aldığımız emaneti sonsuza kadar koruyacağız’’ diyerek yayımladığı mesajında ‘’Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında bölünmez bütünlüğünü sonsuza kadar koruma, yüceltme azim ve kararlılığı ile aldığımız kutsal emaneti, gelecek nesillere taşıyacağız.’’ diyen Başkan Ay, ‘’Milletimiz, Atatürk’ün genç nesillere emanet ettiği ve ’En Büyük Eserim’ dediği Türkiye Cumhuriyeti’ni onun beklentileri doğrultusunda koruyacaktır. Türk milletinin bu konudaki azmi, 15 Temmuz gecesinde darbeci teröristlere karşı duruşunda da kendini göstermiştir’’ ifadelerini kullandı.
’’Bu ruhu yeni nesillere iyi anlatmalıyız’’
10 Kasım tarihinin Türk milleti için büyük kurtarıcısının anma günü olduğu kadar, aynı zamanda sahip olduklarımızın değerini bilme ve onun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığına saygı gösterme günü olduğuna değinen Ay, ‘’Bir milletin kaderinin nasıl değişebileceğini dünya tarihine yazdıran Atatürk’ün ‘Bu ulusa ve ülkeye hizmet görevi bitmeyecektir’ sözünü daima ilke edindik. Biz de, bizden sonra ki nesiller de, ülkemizi daha da ileriye taşımak için durmaksızın çalışacağız. Atatürk’ün en büyük eseri, kurucusu ve lideri olduğu, milletimizle el ele geliştirdiği Cumhuriyetimizdir’’ ifadelerine yer verdi.