Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin bu sene 13’cüsünü düzenleği “Ramazan Etkinlikleri” çerçevesinde Gaziantepliler ile buluşan ünlü ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül, izleyicilerine keyifli bir ramazan gecesi yaşattı.
Masal Park’ta izleyicileri ile buluşan Önül, birbirinden güzel ilahiler ile kendisini dinlemeye gelenleri sevindirdi. Ramazan ayının rahmet ayı olduğunu ve bu ayı iyi değerlendirmek gerektiğini belirten Önül, bu tür programlar ile vatandaşlara ramazan ayının ruhunu yaşatmaya çalıştığını aktardı. Önül, kendisine bu fırsatı veren Büyükşehir Belediyesi ve çalışanlarını da tebrik etti.
Program sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in adına katkılarından dolayı Gaziantep’e özgü kutnu kumaşından yapılmış kaşkol hediye edildi.
Öte yandan, konser öncesi çocuklara yönelik kavuklu pişekar, meddah oyunu ile semazen gösterisi de yapıldı. Hacivat-Karagöz ve orta oyunu ile şenlenen etkinlik yaklaşık iki saat sürüyor. Mini çocuk yarış oyunlarının yapıldığı etkinliğe, özellikle çocuklu ailelerin büyük ilgi gösterdiği görüldü.