Gaziantep'te boşandığı eşi ve eski kayınpederini adliye çıkışında takip ederek silahlı saldırı düzenleyen Mertcan Köse'nin ilk duruşması, şok edici bir savunma ile başladı. Köse, mahkemede çocuğun velayetinin annesine verilmesini hazmedemediğini belirterek, olay günü yaşananları anlattı. Savunmasında, "Boş bir alanda önlerini kestim, Bilge'nin öldüğünü 2 gün sonra öğrendim" ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş'ta Kız Kardeşinin Kazara Vurduğu Abi Hayatını Kaybetti! Kahramanmaraş'ta Kız Kardeşinin Kazara Vurduğu Abi Hayatını Kaybetti!

Mahkemenin Aldığı Karar

 İlk duruşma sonucunda mahkeme, tanıkların dinlenmesi için Mertcan Köse'nin tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Olay, 16 Haziran 2023 tarihinde Gaziantep'te meydana gelmişti. Boşandığı eşi ve eski kayınpederini adliye çıkışında takip eden Mertcan Köse, silahlı saldırı düzenleyerek olay yerinden kaçmıştı. Tutuklanan Köse, suçlamaları kabul etti ancak çocuğun velayetinin annesine verilmesini hazmedemediğini savundu. Mahkeme süreci, gelişmeler yaşandıkça güncellenecek.