Bafra Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifinin ilçede faaliyet gösteren minibüs ve taksici esnaflarına verdiği iftar yemeği büyük ilgi gördü. Bafra Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır, gösterilen yoğun ilgi nedeniyle tüm katılımcılara teşekkür etti.

Başkan Genççakır burada yaptığı konuşmada, “Bu akşam burada, Esnaf ve Sanatkârlar Kefalet ve Kredi Kooperatifinin iftarına hepiniz katıldığınız için ayrı ayrı şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum. 9 gündür üyelerimize iftar yemeği veriyoruz. Her mesleki gurubun, her mesleki sınıfın ayrı ayrı iftar yemeklerini, 100 ile 150 kişi olarak verdik. Biliyorsunuz, Onbir ayın sultanı Ramazan ayı dayanışmanın, sevginin, saygının, hoşgörünün, birleşmenin ve insan duygularının, insan maneviyatının ön plana çıktığı bu ayı değerlendirmek için bu sene iftar yemeğini organize ettik. Bafra her zaman ahde vefayı bilen bir ilçedir. Bu akşamki iftar yemeğimize hepiniz katıldınız. Hepinizden Allah razı olsun.” dedi.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan ise “Bafra’ya geldiğim ilk günden beri, birkaç talebim oldu. Yapıcı, olumlu, pozitif tutumundan dolayı Bafra Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bugün burada güzel bir atmosfer var. Oda başkanlarımızda bugün buradalar. Bu güzel geceler, inşallah hayırlara vesile olur. Bugün aranızda olmaktan da büyük mutluluk duydum. Sizlere kapımız, gönlümüz, yüreğimiz sizlere sonuna kadar açık.” diye konuştu.

Bafra Şehir Kulübünde düzenlenen iftar programına; Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır, oda başkanları ve yönetim kurulu çok sayıda esnaf katıldı.