Eskişehir’de farklı bir kampanya başlatan bayan kuaförü Tamer Şahin, tatile göndereceği şanslı müşterisini arıyor.
Eskişehir’de 18 yıldır bayan kuaförlüğü yapan Tamer Şahin, farklı bir kampanya ile müşterilerinin ilgisini çekiyor. Tatil sezonunun açılması ile kampanyalarına bir başkasını ekleyen Şahin, şanslı müşterisini aramaya başladı. Dükkanına gelerek 100 TL harcama yapan her müşteriye bir numara veren kuaför Şahin, yapacağı çekiliş ile bir müşterisini tatile gönderecek. Otel sınırlaması koymayan Tamer Şahin, müşterisinin istediği zaman istediği yerde 4 gece 5 gün olmak üzere tatilini yapabileceğini aktardı.
"KAMPANYALAR DEVAM EDECEK"
Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan dükkanında kampanyasını başlatan bayan kuaförü, kampanyalarının devamının geleceğini belirtti. Müşterilerin kampanyalardan memnun kaldığını da sözlerine ekleyen Şahin, "Şimdi yeni bir kampanya başlattık. Tatilci arkadaşlarla birlikte ortak bir çalışmamız var. 1 müşterimiz dükkanımızdan 100 TL’lik hizmetimiz aldığında ona bir numara vereceğiz ve çekiliş yapacağız. Kazanan kişi; istediği yerde, istediği tarihte tatil yapabilecek. Otel ve tatilin ne zaman yapılacağı konusunda kısıtlama olmayacak. İlk düşüncemize göre tatil bir kişilik olacak, 4 gece 5 gündüz olarak düşünüyoruz. Tatili kazanan kişinin yanında gitmek isteyen olursa elbette yardımcı olacağız. İleri zamanlarda da kampanyalarımız devam edecek. Bunun yanında 6 ay boyunca 1 kişiye ücretsiz bakım ve 1 kişiyi de röfle yada boya hediye edeceğiz. Bu kampanya sanırım daha önce Eskişehir’de olmuştu ama inşallah bizimki daha iyi olacak. Devamı da gelecek. İlerleyen zamanlarda değişik kampanyalarla karşınızda olacağız. Saç bakımı, tatil hediyeleri, seminerler ile sinema, tiyatro ve konser biletleri vererek yeni kampanyalar düzenlemeye çalışacağız. Yaz geldiği için herkesin bir tatil düşüncesi var. Bu da çekici bir kampanya olduğu için müşterilerimiz mutlu oluyorlar. Teşekkür ediyorlar. Bütün müşterilerimizi göndermek isterdik ama bu sene 1 müşterimizi göndereceğiz" dedi.
"İNŞALLAH BANA ÇIKAR"
Tamer Şahin’in müşterilerinden Hatice Ünlüce ise kampanyanın farklı ve güzel olduğuna değindi. Ünlüce, "Eskişehir’de bence daha önce olmamış bir şey. Farklı olmuş, güzel. Uzun zamandır buraya geliyorum zaten, inşallah bana çıkar" şeklinde konuştu.