ADANA (AA) - AK Parti Adana Kadın Kolları Başkanlığı tarafından tarihi Taşköprü üzerinde, "Dünya Şehircilik Günü" dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, yöresel ürünler tanıtıldı.

Partinin kadın kollarının, Seyhan Nehri üzerinden geçen Taşköprü'de organize ettiği program kapsamında, Adana'nın ve ilçelerinin yöresel yemekleri, el ürünleri ve çeşitli özellikleri anlatıldı.

"15 Temmuz Milli İrade'nin Yükselişi" ve Adana konulu fotoğraf sergilerinin de yer aldığı etkinliğe, Vali Mahmut Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, AK Parti Adana Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ve vatandaşlar katılarak, stantları ve fotoğraf sergilerini gezdi.

Vali Demirtaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, emeği geçenlere teşekkür ederek, "Bize düşen, Adana'nın güzelliklerini tüm dünyaya tanıtmak. Bunun için de elimizden geleni yapıyoruz. Tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. İnşallah bu organizasyonun Adanamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.