Eskişehir’de yeni evlenen Merve-Fatih Biçer çifti, binlerce kişinin bulunduğu Vilayet Meydanına gelerek, darbe girişimine karşı gerçekleşen demokrasi mücadelesine destek verdi.
Biçer çiftinin nikahını kıyan Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, gelin ve damadın gösterdiği bu anlamlı davranışlarından dolayı tebrik ederken, “Aynı sizler gibi vatansever, darbelere karşı dimdik ayakta durabilen bir nesil yetiştirmenizi istiyorum. Yüce mevlam böyle hayırlı evlatlar nasip eylesin sizlere inşallah. Bir ömür sizlere sağlık, mutluluk, huzur ve başarı diliyorum” dedi.
Başkan Güler’in ardından konuşan ve vatan aşkının her şeyden önce geldiğini ifade eden Biçer çifti, “Biz de vatan aşkı her şeyden önce gelir. Öncelikle vatan diyoruz. Eve gitmek yerine buraya geldik, burayı tercih ettik. Çünkü vatan bizim her şeyimiz. Gerekirse canımız pahasına biz vatanımızı savunuruz ve koruruz. Biz gelecek nesillerimizi bu topraklar üzerinde yetiştireceğiz. Onlara iyi bir gelecek bırakabilmek adına Her şey Vatan için diyoruz" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Biçer çifti Sarıcakaya Belediyesi Standına geçerek demokrasi bayramı nöbeti tutan binlerce kişiye Osmanlı aşı dağıttı.