Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu’ndan (TÜGİK) Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teröre karşı milli seferberlik çağrısına destek geldi. TÜGİK Başkanı Erkan Güral, "İş dünyasının temsilcileri olarak, Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin terörle mücadelesinde sonuna kadar yanındayız" dedi.
TÜGİK Başkanı Erkan Güral, yaptığı açıklamayla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teröre karşı milli seferberlik çağrısına destek verdi.
TÜGİK’in her zaman devletin ve milletin yanında olduğunu vurgulayan Güral, "Ulusal ve uluslararası birtakım çevrelerin işbirliği ile ülkemiz ve ekonomimiz üzerinde oynanan oyunların hepimiz farkındayız. Son yıllarda daha da güçlenen ekonomimiz bazı kesimleri rahatsız etmeye devam ediyor. 15 Temmuz’da başarılı olamayan şer güçler, bu kez Türkiye ekonomisi üzerinden saldırıya geçtiler. Şimdilerde ise büyük şehirlerimizde düzenledikleri hain terör saldırıları ile ülkemizi sekteye uğratmaya çalışıyorlar. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, ’tüm terör örgütlerine karşı milli bir seferberlik ilan ediyorum’ çağrısı bizlere kuvvet ve cesaret vermiştir. İş dünyasının temsilcileri olarak, Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin terörle mücadelesinde sonuna kadar yanındayız. Üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.
Türkiye’nin hiçbir terör örgütüne boyun eğmeyeceğini belirten Güral, "Sayın Cumhurbaşkanımızın, bu kutsal çağrısından sonra güvenlik güçlerimizin terörle mücadele faaliyetlerinde her zaman yanında olacağımızı ve her türlü desteği vereceğimizi ilan ediyoruz. Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu olarak, Milli Seferberlik’in zaferimizle sonuçlanacağından hiçbir şüphe duymuyoruz. Şimdiden gazamız mübarek olsun. Bu seferberlikte görev almaktan şeref duyuyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Başbakanımız, hükümetimiz, polis ve askerlerimize şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.