ADIYAMAN (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu ve AK Parti'ye destek için Kocaeliden yola çıkan Erol Özavcı, başlattığı Türkiye turu kapsamında Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine geldi.

Başbakan Davutoğlu fotoğrafı ve AK Parti amblemi kaplı otomobiliyle ilçeye gelen Özavcı, burada vatandaşlarla sohbet etti.

Özavcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2010 yılında Demokratik Sol Parti'den (DSP) olağan genel kurulunda genel başkan adayı olduğunu, daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'a destek amacıyla AK Parti'ye geçtiğini ve siyasete AK Parti'de devam ettiğini söyledi.

İlk Türkiye turunu Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek amacıyla gerçekleştirdiğini anlatan Özavcı, şöyle konuştu:

''Bu defa ise Başbakan Davutoğlu için Türkiye turu yapmaya karar verdim. Bu amaçla bir hafta önce başlatmış olduğum Türkiye turu 7 Haziran'a kadar sürecektir. Ben de AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayıydım nasip olmadı ama ben bunu kişiselleştirmiyorum. Benim davam AK Partiy'e ve Başbakan Davutoğlu'na destek vermektir. Bunun için hiçbir sponsor arayışı içerisinde olmadan ve hiç kimseden maddi destek beklemeden Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na destek için Türkiye’yi dolaşıyorum."