İSTANBUL (AA) - Lise öğrencileri, Bağcılar Gençlik Merkezi'nde açılan stantlarda üniversiteler hakkında bilgilendirildi. 

Bağcılar Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye tarafından öğrencilere yönelik hizmetler devam ediyor. 

Bu kapsamda belediyeye ait Gençlik Merkezi’nde hizmete sunulan "Kampüs Bağcılar"da 25 üniversite tarafından kurulan stantlarda 7 bine yakın lise öğrencisine, tercih yapmak istedikleri üniversiteler hakkında bilgi verildi. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçelerinde 166 okulun hizmet verdiğini belirtti.

İlçede yaklaşık 200 bin öğrencinin eğitim gördüğünü dile getiren Çağırıcı, şunları kaydetti: 

"Bağcılar'da 6 bin 566 kişilik öğretmen kadrosu bulunuyor. Kemerburgaz Üniversitesi'nden sonra Medipol Üniversitesi Hastanesi de hizmete açıldı. Üçüncü bir üniversitenin yüksek okul proje çalışmaları devam ediyor. 22 yıl önce hiç kütüphanesi olmayan Bağcılar'da bugün okullardaki kütüphaneler hariç 30'un üzerinde kütüphane bulunuyor. Belediye olarak öğrencilerimize yönelik sayısız hizmete imza attık. Bunlara şimdi de bir başkasını ekliyoruz. Öğrencilerimizi düzenlediğimiz programlarla üniversitelerimizle buluşturuyoruz. Kampüs Bağcılar da bu anlamda önemli bir görevi yerine getirecektir."